dilluns, 26 de novembre de 2018

GUIÓ DE CINEMA

Guió
La meva pel·lícula es en Barcelona, l’any 1996 era Halloween,els personatges es una família i un amic i un ninot malèfic.

                                        Escena1 :EN CASA
Estàvem en casa de un amic que es deia Carlos i vaig agafar un cota mol estrení era vaig obrir el cota era de Po havia un serradura i vaig obrir i ban surti un ninot i vaig posa de nom  Pepe.

                                      Escena2 :PARLA EL PEPE
De cop vaig fer un experiment que era de electricitat que era una muntanyà de ferro i que pesava electricitat de cop escoto una beu i amb vaig girar i vaig beure que el Pepe estava parlant i estava de peu i me va di ( Hola germà)i vaig cridar a la meva germana i va vani curen i vaig di (el ninot parla ) anava dir (que dius es un ninot) i vaig di (es de veritat ) paro el Pepe se falla el ninot i no seu creu .

             Escena3:EL PEPE ESTA A LA MOCHILLA DE LA MEBA GERMANA
De cop vaig agafar les coses de la motxilla i beu el ninot i el posa a la taquilla i de pop ve el seu Novi i diu (te e fet molt falta estat en casa fen coses normals ) i dic ( no es veritat estaves amb un altra noia ) i diu (no) i dir(deixa’l no Boi descuidi amb  tu )i de cop el Novi va veure el ninot i va di (i aquet ninot que ara ets infantil ) i va di ( el meu germà ) i vaig anar a la classe.

               Escena4:EL PEPE E FET MAL AL MEU NOVI
Estava fen la decoració de Halloween i de cop se aturen les llums i diu (Ya prou de les bromes ) I diu el Pepe (Hola)I diu (no me fa res de gracia) i de cop va el Pep i el va tirar de les escales abaixa i saba caure i esbat fe molt mal i va truca la ampul·làcia i va di que era molt grau i va di (es el ninot el Pepe) i va di la meva germana (no pot ser esta a la meva taquilla)va anar corren a la taquilla i el Pepe no estava, estava a la classe del meva classe i Jo estava ensenyen el meu experiment i de cop va el Pep i fa estella el experiment i va fer un furat a la paret i tots es van anar a casa era la ora de anar a classe .
             Escena5:el PEPE BOL FER LA MEVA MARE A LA SEVA MERE
Vam anar corrent a casa i ballem com el Pepe estava amb la meva mare i diu (que bonic ninot) i dic Jo (no el ninot es maligne)i diu (que dius si es molt simpàtic) i de cop li truquen al telèfon i deixa el ninot al sofà i diu el ninot (es meva i el vaig fer-la en ninot para que cera la meva mare i ningú me lo epitaxi que també os faré de la meva família) i va agafar la mare i va anar a un lloc espantós .
                      Esena6:el PEPE BOL LA MEVA MARA
I la va agafar i la va posa a sallent  i la va girar i va dir (eres meva i de ningú mes mare )
De cop va vida els nens i va agafar el llibre i va obrir-lo i va agafar i va entrar el ninot a dins del llibre i va explotar i de cop el senyor que va escriure el llibre va dir (ja estic aquí on esta el ninot) i van dir (ja esta l’hem atrapat al llibre i de cop es ban anar i el senyo va agafar el llibre i de cop va caure el ninot i va dir (estic aquí au un no tas lliurat de mi )
COTINUARÀ...                                                               

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DE COLONIAS

HOY   NOS VAMOS DE COLONIAS AL   LADO DE LA PLAYA SON 5 DÍAS . ESTAMOS EN EL AUTOCAR   VAN  TAMBIÉN  MAS  ESCUELAS DE ESPAÑA . CUANDO...